Upute za korištenje Erogen X

Upute za uporabu gela Erogen X

Ovaj proizvod dolazi u obliku gela. Da biste dobili željeni rezultat, dovoljno je samo masirati gel izravno na kožu penisa.

Kako koristiti gel za stimuliranje stanica rasta u penisu i postizanje maksimalne koristi? Kako postići najbolji učinak za postizanje i povećanje penisa za 5 cm duljine i 2 cm u promjeru?

Morat ćete nanijeti gel strogo prema uputama na web mjestu, priručnik za papir također se nalazi na pakiranju proizvoda. Radi vaše udobnosti, tvrtka proizvođača neprestano ažurira upute i dodaje nove podatke.

Nanesite gel na penis u tankom sloju dva puta dnevno, utrljavajte ugodnim masažnim pokretima dok se potpuno ne upije. Koristite gel tijekom 3 mjeseca za rast pokretne strukture penisa i u duljini i u opsegu. Gel možete koristiti neposredno prije odnosa da biste poboljšali erekciju i doživjeli svjetliji osjećaj ovog procesa.

Uputa
Kako koristiti Ukupno
  1. Nanesite gel dva puta dnevno u tankom sloju dok se potpuno ne upije.
  2. Gel treba upotrijebiti u roku od mjesec dana.
  3. Za bolju erekciju i rezultat, gel možete nanijeti prije odnosa.
Proporcionalno povećanje penisa u dužini i pokrivenosti. Poboljšanje erekcije tijekom odnosa. Dugoročni rezultati nakon primjene.

Povećanje penisa dogodit će se tijekom prvog tjedna upotrebe. Penis obično raste za 1-1, 5 cm tjedno, također i do 7 cm mjesečno. Pogodno trajanje upotrebe gela je 30 dana. Koristite sredstva na tečajevima 2-3 puta godišnje.

Kao što vidite, ne postoji apsolutno ništa teško kako biste koristili Erogen X Gel i postigli rezultate bez puno truda s vaše strane. Mnogi su se muškarci u Hrvatskoj već odlučili na kupnju i upotrebu gela koji služi kao znak kvalitete za ovaj proizvod. Na internetu možete pronaći velik broj recenzija i uvjerite se sami.

Indikacije za uporabu Erogena X

Indikacije za uporabu gela Erogen X

Erogen X gel može koristiti svatko stariji od 18 godina. Kada biste trebali razmisliti o upotrebi ovog gela?

  • Slaba i usporena erekcija.
  • Mala veličina penisa.
  • Brzi odnos ili prerana ejakulacija.
  • Poteškoće sa seksualnom željom.


Kontraindikacije za uporabu Erogena X

Gel za povećanje penisa Erogen X zasnovan je na izvornoj tehnologiji, a također se u potpunosti sastoji od prirodnih sastojaka. Nema sekundarnih rezultata nakon primjene, nema kontraindikacija za uporabu lijeka, s jednom iznimkom. Gel nemojte koristiti ni na koji način, u slučaju kada imate visoku osjetljivost na pojedine komponente lijeka. Ne koristite gel na oštećenoj ili upaljenoj koži. Pazite da djeca ne koriste ovaj proizvod. Ne izlažite gel značajnim temperaturama, čuvajte ga na suhom, nepropusnom mjestu.

Ne zaboravite da sada postoji osobna ponuda prilikom kupnje gela za povećanje penisa Erogen X - jedinstveno niska cijena i popust od 50% prilikom narudžbe na službenim web stranicama proizvođača.