Iskustvo korištenja Erogen X

Iskustvo s Erogen X gelom

Pronaći pozitivnu recenziju ili recenzije na internetu o Erogenu X lako je poput granatiranja krušaka. Evo glavnih prednosti gela na temelju mišljenja i recenzija stvarnih kupaca:

  • Jednostavno nanošenje i brzo upijanje u kožu.
  • Povećava libido, izdržljivost i želju za seksom.
  • Dobar učinak na energiju i potiče osjećaj obostranog zadovoljstva.
  • Dostupno po povoljnoj cijeni na službenim web stranicama proizvođača.

Iskustvo upotrebe gela Erogen X iz Vitaliya (grad Helsinki)

Iskustvo korištenja gela Erogen X iz Vitalyja

Uvijek sam imao problema s djevojkama, jer kad su se približile krevetu, počeo sam se osjećati posramljeno i rumeno i bojati se čuti odgovor, a to je da mi je penis puno manji nego inače. Da bih to popravio, uspio sam povećati penis Erogen X gelom.

Gel sadrži kompleks komponenata koje potiču rast i elastičnost penisa, a to, naravno, neće učiniti 2 puta većim, ali možete se osloniti na rast od nekoliko centimetara, a u ovom slučaju čak i par centimetara puno odlučuje.

Konkretno, drago mi je što mi je u par mjeseci penis narastao sa skromnih 14 centimetara na prilično pristojnih 18, ozbiljno mi je pomogao u seksualnom životu, napokon sam dobio vlastitu stalnu djevojku. Nije bilo velikog pitanja kako koristiti gel, sve je bilo prilično lako i razumljivo.

Nanijela sam gel i radovala se što ću vidjeti kako osjeća barem malo dubine. Ako ne razmišljate o kirurškom zahvatu, Erogen X je najbolje rješenje ako niste zadovoljni veličinom penisa i želite da on bude moćan i poveća vašu erekciju. Svakako savjetujem svima.Iskustvo upotrebe gela Erogen X iz Vladislava (grad Stockholm)

Iskustvo korištenja gela Erogen X od Vladislava

Da, kako kažete, nije važna veličina, već sposobnost korištenja, a nisu sve djevojke kojima treba muškarac s ogromnim penisom. Ali iskrenim razgovorom, mnogi će tvrditi da bi penis trebao biti najmanje 15-16 cm dugačak, inače jednostavno neće moći vidjeti i osjetiti muškarca u krevetu.

Istodobno, imao sam samo 12 cm, što je izazivalo strah. Čak ni usput, tijekom terapije, još uvijek nisam uspio potpuno prekinuti s ovim kompleksom i osjećati se punim seksom.

Kad se saznalo za postojanje Erogen X gela da je moguće povećati vaš penis bez operacije, bio sam vrlo sretan i odlučio sam saznati više. Čim sam pronašao službenu web stranicu, otkrio sam da stimulirajući rast proteina u tijelu penisa gelom, možete postići sjajne rezultate i povećati penis do 7 cm duljine. I naručio sam gel i počeo ga koristiti, odlučio sam uzeti dva odjednom.

Rezultat nije odmah vidljiv, ali nakon nekoliko tjedana svakodnevne primjene gela, moj penis je postao malo gušći i dulji. Nakon mjesec dana promjena u veličini postala je primjetna ne samo meni, već i mojoj supruzi, moj penis je postao 5 cm veći. Trenutno se osjećam puno samouvjerenije kao muškarac, a supruga me nakon seksa gleda na potpuno drugačiji način nego prije!