Recenzije o Erogen X

 • Ivana
  Poklonila sam svom suprugu, Erogen X gel za povećanje penisa, normalne je veličine, ali seks želim više od frajera. Sad se u njemu probudio pravi grabežljivac! Uzbuđivao ga je svaki dodir. Cijeli period prije našeg sastanka nije ni na koji način koristio gel, ali penis mu je bio nešto duži, također deblji.
  Erogen X
 • Ivica
  Već dugo želim kupiti takav proizvod. Pronašla sam gel Erogen X, također ga kupila s dostavom. Gel mi je pomogao, izvodila sam masažu penisa s njegovom potporom 2 puta dnevno. Gel se dobro nanosi, jednostavno osjećam ugodne osjećaje. Ukupno za mjesec + 4 cm.
  Erogen X
 • Mario
  Erogen X kupio sam na službenoj web stranici, jer razumijem da u osnovnoj trgovini na Internetu distributeri također često imaju lažiranje. Bilo mi je važno shvatiti da zapravo koristim originalni lijek. Gel mi je pomogao da penis učinim debljim, a također ga i rastežem za 4 centimetra. Rezultat se sprema.
  Erogen X
 • Damir
  Erogen X je najbolji gel koji sam ikad koristila. Dugo sam težio povećanju vlastitog penisa, imam samo deset cm, ali prilično velikog promjera. Žene se nisu žalile ni na koji način, ali ja sam uvijek željela više. Gel mi je pomogao, sad je odmah očito da imam veliki penis, također više ne stvara probleme.
  Erogen X
 • Luka
  Gel Erogen X pomogao mi je pronaći rješenje vrlo osjetljivog problema. Moja mlada djevojka rekla mi je da je sve zadovoljava mojim volumenom, međutim, kao predstavnik jačeg spola želio sam više od četrnaest cm. Erogen X je ovaj problem riješio u mjesec i pol dana uz pomoć penisa povećanog za 4 centimetara.
  Erogen X
Korisnička ocijena Erogen X
4.1
25