Povećanje penisa

Općenito je prihvaćeno da gotovo svi muškarci bez iznimke žele imati članavelike veličinenego što jest. Naravno, takva gruba generalizacija nije posve poštena. Međutim, prema raznim izvorima,oko 45 - 55% muškaraca nije zadovoljno veličinom svog penisa. . .

I premda je pitanje preferirane veličine muškog dostojanstva za muškarce i žene i dalje kontroverzno, valja prepoznati da se mogućnostima povećanja veličine penisa uvijek poklanjala velika pažnja.

Laži i istine o povećanju penisa.

Veličina penisa važna je tema za gotovo svakog muškarca. Tko god da radi, ma koje nacionalnosti bio, bez obzira na prihode, karakter i dob, gotovo svimuškarac više ili rjeđe razmišlja o tome ima li normalnu veličinu penisa. . .

prosječna veličina u centimetrima

U stvarnom životu prosječne vrijednosti duljine penisa tijekom spolnog uzbuđenja variraju od 13 do 16 cm.

Prirodno, beskrupulozni proizvođači i oglašivači nisu mogli ne iskoristiti ovo stanje: sada se muškarcima nude mnoge metode dizajnirane za povećanje veličine penisa - brzo, sigurno i zajamčeno! Naravno, u velikoj većini slučajeva to je čista obmana.

DajmoNajočitija lažna obećanja o povećanju penisa. . .

NETOČNO 1. Tablete i kapsule s Interneta.

Bez obzira jesu li jeftini ili skupi, ovi proizvodi obećavaju povećati veličinu penisa zbog prisutnosti raznih biljaka, vitamina, ekstrakata, hormona itd.

Istina:zapravo takvi "lijekovi" nisu u stanju stvarno promijeniti veličinu penisa. U najboljem slučaju takve "tablete" neće utjecati na ništa. U najgorem slucaju -moguća šteta za tijelo. . .

Prestanite uzimati tablete bez savjetovanja s liječnikom; izbjegavajte uzimanje lijekova koji se prodaju samo na Internetu i nisu predstavljeni u ljekarničkoj mreži.

LAŽNO 2. Losioni, kreme i sve vrste masti za povećanje penisa.

Istina:ti proizvodi često sadrže nadražujuću komponentu (na primjer na bazi papra). Ponekad to može dovesti do privremenog povećanja veličine penisa zbog više ili manje izraženog edema tkiva. Ali oteklina će proći i veličina će se vratiti u prvobitno stanje. Redovitom uporabom nadražujućih sredstava postoji rizik od kronične upale tkiva.

LAŽNO 3. Smjese "šoka", "tehnike čudesnog rasta penisa" itd.

Govorimo o navodno "izmišljenim" ludim načinima za povećanje penisa: na primjer, trljanjem otopinama sode s octom, tinkturama papra itd.

Istina:svi ti "recepti" iskorištavaju lakovjernost ljudi (posebno starijih) i osmišljeni su kako bi skrenuli pozornost na oglašavanje.

Imajte na umu da takve preporuke, ma koliko izgledale primamljivo, nemaju ozbiljnog opravdanja i, slijedeći ih, možete sebi naštetiti.

Učinkovite metode povećanja penisa.

Učinkovite metode povećanja penisa uključuju:

  1. "Prirodno povećanje penisa"vučom (istezanjem) ili pod utjecajem lokalnog negativnog tlaka (LOD);
  2. hormonska terapija;
  3. kirurške operacije.

"Prirodno povećanje penisa", LLP.

Za tzv. Mogu se koristiti uređaji za "prirodno povećanje penisa" za vuču (istezanje) penisa (ekstenderi), kao i vakuum uređaji (pumpe, uređaji za terapiju s lokalnim negativnim tlakom).

vakuum pumpa za povećanje penisa

Uređaji za vakuum rastežu tkiva penisa (kavernozno tijelo i spongiozno tijelo) i privremeno povećavaju protok arterijske krvi u penis.

struktura penisa

Ovi su uređaji sigurni kada se pravilno upotrebljavaju. Oni im mogu naštetiti samo namjernim pretjeranim izlaganjem niskom tlaku (usprkos bolnim senzacijama): u ovom su slučaju moguće puknuće kapilara s stvaranjem hematoma, privremena formacija otekline penisa.

Sustavna i dulja upotreba vakuumske pumpe može dovesti do povećanja duljine i promjera penisa. Ali učinak ne traje dugo: nakon prestanka upotrebe vakuumske pumpe, veličina penisa se brzo vraća u prvobitno stanje. Štoviše,redovita upotreba vakuumskih uređaja može dovesti do prekomjernog rastezanja kavernoznih tijela, što uzrokuje privremeno slabljenje erekcije (penis postaje mekši tijekom erekcije).

U ovom slučaju, razlog slabljenja erekcije je povećanje volumena kavernoznih tijela bez odgovarajućeg povećanja arterijskog krvotoka.

kako dolazi do erekcije

Uz značajno povećanje volumena kavernoznih tijela, uobičajena količina krvi koja teče dubokim arterijama možda neće biti dovoljna da kaverne u potpunosti napuni krvlju. U tom slučaju, tunica albuginea kavernoznih tijela neće dovoljno snažno stisnuti venski pleksus, pa će se krv iz kavernoznih tijela ispustiti u eferentnu venu - ne može doći do punopravne krute erekcije. Kada odljev krvi kroz venski sustav premaši protok krvi kroz arterije, oni razgovaraju o tomeveno-okluzivna erektilna disfunkcija. . .

Ovo je važna stvar na koju morate biti svjesni kada pokušavate povećati penis!

Za kvalitetan intimni život i potpuno seksualno zadovoljstvo svakog od partnera, ukočenost penisa tijekom erekcije nije manje važna od njegove veličine.

Korištenjeprodužeci penisa. . . Produžeci su dizajnirani za istezanje penisa i povećanje njegove duljine (alipromjer penisa se ne povećava kada se nosi produživač). Korištenje ekstendera, poput vakuumskih uređaja, jedna je od najučinkovitijih metoda za povećanje duljine penisa.

produživač penisa

Ako se produživač nosi mnogo mjeseci, postignuto povećanje duljine penisa ostaje dugo. Alikada se koristi produživač, postoji rizik od prekomjernog rastezanja kavernoznih tijela, što može dovesti do slabljenja erektivne funkcije. . .

Da bi se povećala veličina penisa pomoću vakuumske pumpe ili ekstendera bez slabljenja erekcije, potrebno je, istodobno s povećanjem volumena kavernoznih tijela, osigurati pojačani protok krvi u penis nakon uzbuđenja.

Drugim riječima, važno je postići pojavu vazodilatacijskog učinka i time povećati protok arterijske krvi u genitalije tijekom erekcije.

U te svrhe mogu se koristiti lijekovi iz skupine inhibitora fosfodiesteraze tipa 5. Međutim, nekontrolirana upotreba ovih lijekova može biti štetna za muškarce: ti lijekovi imaju niz neželjenih nuspojava na kardiovaskularni sustav. Uz to, produljenom uporabom inhibitora fosfodiesteraze tipa 5, stvara se farmakološka ovisnost, što može dovesti do postupnog povećanja doze lijeka i, u konačnici, do gubitka sposobnosti za snošaj bez uzimanja tablete. Imajte na umu da nadležni urolozi vrlo pažljivo propisuju inhibitore fosfodiesteraze tipa 5 i samo za ozbiljnu erektilnu disfunkciju.

Alternativa inhibitorima fosfodiesteraze tipa 5 je upotreba fizičkih metoda izlaganja.

Govorimo o upotrebi nekih elektroterapijskih čimbenika, kao što su:niskofrekventno impulsno magnetsko polje, laser niskog intenziteta, polarizirano svjetlo u vidljivom i infracrvenom području. . .

Kombinirana uporaba različitih fizičkih čimbenika utjecaja može značajno povećati ukupni učinak fizioterapije.

vakuum stroj za povećanje penisa

Magnetoterapija i fototerapija uz primjenu tečaja (10 ili više postupaka koji se izvode u frekvenciji najmanje 3 puta tjedno) imaju izražen vazodilatacijski učinak, koji povećava cirkulaciju krvi u penisu i poboljšava arterijski protok krvi tijekom erekcije.U tom slučaju vazodilatacijski učinak traje dugo:do 2 - 3 mjeseca. . . Na ovaj način,istodobno s postupnim povećanjem volumena kavernoznih tijela pod utjecajem lokalnog negativnog tlaka, povećava se dotok arterijske krvi, što omogućava nadoknađivanje negativnog učinka prekomjernog istezanja kavernoznih tijela. . .

Hormonska terapija.

Primjena dihidrotestosterona u svrhu povećanja veličine penisa može se propisati muškarcima s anomalijama u razvoju penisa. U tim slučajevima veličina uspravnog penisa ne prelazi 10 cm (tzv. "Mikropenis"). Razlog ovog stanja je kršenje puberteta povezano s nedostatkom dihidrotestoterona.

Hormonska terapija ima nuspojave (npr. Ćelavost).

Kirurške operacije.

Povećanje penisa moguće je ugrađivanjem implantata u njega (za to se mogu koristiti dijelovi mišića uzeti s mjesta na kojima ne obavljaju značajnu funkciju).

Ligamentotomija je operacija za povećanje penisa rezanjem nosećeg ligamenta penisa.

anatomija muškog člana

U adolescenata i mladića s malo seksualnog iskustva potporni ligamenti penisa su kratki i ukočeni, penis podiže prema gore kad je uspravan ili je u potpunosti pritisnut na želudac. U starijih muškaraca s razvijenim ligamentima penis se ne podiže tijekom erekcije, već se nalazi približno paralelno s tlom. Kako se ligamenti rastežu, tijekom erekcije mijenja se kut penisa, a povećava se i njegova duljina.

Kirurško presijecanje potpornih ligamenata penisa praćeno istezanjem ekstenderom može povećati duljinu penisa.

prije i nakon operacije povećanja penisa

Nakon ligamentotomije, duljina penisa se povećava, postaje teža i kada uspravno gleda dolje.Operacija ne dovodi do povećanja debljine penisa. . .

Moguće komplikacije operacije: erektilna disfunkcija, bolne erekcije.