Popis načina za povećanje penisa kod kuće

djevojka je iznenađena povećanom veličinom muškog penisa

Gotovo svaki treći muškarac potajno želi povećati penis, iako se ne odluče svi na tako radikalan korak. Danas su stručnjaci razvili i nude mnoge metode za uvećanje muškog spolnog organa, ali i dalje najveći stupanj učinkovitosti ostaje kod kirurške metode. Operacija ima brojne nedostatke - visoke troškove i rizike.

Na temelju toga, mnogi muškarci radije traže načine za povećanje penisa kod kuće u raznim izvorima i na Internetu. Najvažniji razlozi za željom za povećanjem penisa su nezadovoljstvo spolnim partnerom, kao i psihološki problemi samog muškarca. No, prije nego što potražite takve metode, morate se upoznati s općeprihvaćenim normama veličina, bez utjecaja stereotipa i nerazumnih obrazaca.

Je li općenito moguće povećati penis?

Prvo pitanje koje se nameće mnogim muškarcima jest je li uopće moguće povećati veličinu penisa bez operacije.

mjerenje veličine penisa

No prije nego što nastavite s razjašnjavanjem ovog pitanja, vrijedi točno odrediti vlastite veličine, usporediti ih s fiziološkim normama, kako biste na taj način procijenili izvedivost povećanja penisa.

Za referencu!Ako je muški penis dugačak 14-18 cm i promjera 3-4 cm, nema potrebe za povećanjem, a takve su čovjekove težnje rezultat psiholoških problema.

Trenutno moderna medicina i znanje čovječanstva sugeriraju nekoliko načina na koje možete stvarno povećati penis. Naime:

 • operacija, skup i vrlo rizičan korak;
 • ekstender, odnosno specijalizirani uređaj za produljenje penisa;
 • pumpa s vakuumskom metodom za istezanje tkiva penisa;
 • kreme i sprejevi za povećanje kuće s privremenim učinkom;
 • masturbacija i masaža koja zagrijavaju i rastežu tkiva penisa.

Da biste postigli sjajne rezultate u kućnim pokušajima i brzo povećali penis, možete pribjeći nekoliko metoda odjednom. Kombinirani pristup u ovom će slučaju igrati na ruku čovjeku u njegovim težnjama i željama.

Kako povećati penis kod kuće bez operacije?

Unatoč očiglednoj sumnjičavosti kako možete povećati penis kod kuće, većina gorljivih skeptika i dalje pokušava isprobati tehnike na sebi. Napokon, samo osobno iskustvo može postati točna potvrda djeluju li takvi napori ili su još uvijek razvod. Glavno pravilo za postizanje rezultata je sustavno provođenje strogo prema preporukama.

Vježbe

dobra erekcija nakon povećanja penisa

Stručnjaci su razvili posebne vježbe čija redovita provedba dovodi do zagrijavanja i rastezanja tkiva penisa, što znači da kod kuće možete povećati veličinu penisa.

 • Prvo, kožu penisa treba zagrijati radi veće elastičnosti tkiva. Sol zagrijana u tavi stavlja se u pletenu vrećicu, nakon čega se nanosi na penis.
 • Dalje, morate postići stanje erekcije, ali istovremeno zaustaviti seksualno uzbuđenje na pola puta. Za to će muškarcu trebati posebna maziva.
 • Dalje se s dva prsta ruke izrađuje prsten koji se zatvara u dnu penisa. Čvrsto stišćući prsten, izvodi se do same glave, kao da pokušava istegnuti penis u dužinu.
 • Tijekom izvođenja vježbe ne trebate dodirivati glavu. Prvo se izvede oko 40 istezanja, postupno povećavajući ih do 200 puta.

Ova vježba za povećanje penisa naziva se Jelqing ili tehnika dvostrukog vida. Kao rezultat, tkiva penisa se zagriju, što znači da postaju osjetljiva na istezanje.

Masaža

masirajte kako biste povećali veličinu penisa

Postoji još jedna metoda kako možete bezbolno i besplatno povećati veličinu penisa kod kuće. Pored veličine, potencija muškarca također se značajno povećava. Prije masažnih vježbi najprije zagrijte kožu mazivima. Ali najučinkovitiji je mekani ručnik i biljni čaj za parnu kupelj. Ručnik se navlaži vrućom juhom, nakon čega se nanosi na penis nekoliko minuta.

Nadalje, masaža se provodi na dva načina - masaža u opuštenom stanju i tijekom erekcije. Štoviše, obje tehnike uključuju istezanje tkiva. Uz pomoć dlanova, penis se mora malo dovesti u aktivno stanje, nakon čega ga, kao da je steže, izvucite na strane, prema dolje i prema gore. Uz to, penis se može naizmjenično okretati u smjeru kazaljke na satu i u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

Posebni uređaji

Uz to, možete povećati rast penisa kod kuće uz pomoć posebnih uređaja. Suvremeno tržište nudi mnoge proizvode za takve svrhe, ali najučinkovitije su vakuumske i hidrauličke pumpe, kao i produžeci.

 1. Vakuumska pumpa- aparat za pojačavanje cirkulacije krvi i istezanje tkiva penisa, poboljšavajući elastičnost krvnih žila i potenciju. Takav uređaj uključuje posebnu pumpu, tikvicu koja radi u tandemu na principu negativnog tlaka. Nakon toga se kavernozna tijela penisa protežu i šire, pod naletom krvi, penis postaje veći.
 2. vakuum pumpa za povećanje penisa

  Upute:

  • prvo se ispumpava zrak, uslijed čega pod utjecajem negativnog tlaka krv nadire u penis;
  • svaki dan trebate koristiti uređaj od 5 do 20 minuta;
  • tijekom vježbanja možete osjetiti malu nelagodu.

  Ako upotreba vakuumske pumpe uzrokuje bol, takve aktivnosti treba zaustaviti ili smanjiti učinak. Ako se paralelno s pumpicom koriste posebne kreme za povećanje penisa, rezultat neće dugo potrajati.

 3. Vodena pumpa- kopija vakuumske pumpe, ali tlak u ovom slučaju stvara tekućinu. Uz to, ova pumpa ima blagi učinak, sprečavajući ozljedu penisa.
 4. hidropumpa za povećanje veličine penisa

  Upute:

  • topla voda uvlači se u kupaonicu tako da njezin nivo pokriva muškarca do struka;
  • trebate ležati u toploj vodi 5-10 minuta da zagrijete genitalije;
  • zatim se pumpa uroni pod vodu, nakon čega se u nju mora umetnuti član;
  • postavite pumpu ravnomjerno oko penisa, podupirući skrotum prije stvaranja efekta vakuuma;
  • uz pomoć uređaja stvara se vakuum, nakon čega se čovjek treba opustiti;
  • tako da se vakuum ne opusti, možete izvesti nekoliko pokreta ljuljanjem.

  Uz pomoć takvog uređaja možete povećati duljinu penisa poboljšavajući elastičnost i čvrstoću tkiva i krvnih žila. Osim toga, uz pomoć takvih vježbi možete spriječiti, pa čak i eliminirati erektilnu disfunkciju.

 5. Proširivač- ortopedski uređaj koji se koristi kod kuće za povećanje penisa. Takav uređaj odjednom jamči nekoliko pozitivnih promjena:
produživač penisa
 • sposobnost povećanja debljine penisa i njegove duljine;
 • jačanje čvrstoće i snage penisa tijekom erekcije;
 • povećanje trajanja odnosa do 60%;
 • poboljšanje anatomskog oblika penisa;
 • dobiveni rezultati ostaju do kraja života.

Pravila primjene zahtijevaju malo nošenje ekstendera u početku, dok se penis ne navikne na takva opterećenja. U prosjeku ga trebate nositi od 4 do 6 sati, prilagođavajući duljinu šipke tako da muškarac ne osjeća bol, već samo malu nelagodu. Ako je izazvana jaka bol, nošenje uređaja odgađa se na neko vrijeme.

Za referencu!Produživač morate nositi 3-8 mjeseci, nakon čega dolazi do maksimalnog istezanja i poravnanja penisa.

Sprej i gelovi

Uz pomoć određenih lijekova možete povećati glavicu penisa i njegovu veličinu ako odaberete pravi lijek. Svakodnevno farmaceutska industrija proizvodi sve više i više proizvoda za rast penisa. Ali istodobno se mora imati na umu da takvi fondovi obično imaju samo privremeni učinak, dok se nanose na kožu genitalija u predviđenu svrhu.

Najučinkovitija sredstva za rast penisa su ona u kojima je aktivna tvar đumbir, ginseng, glicin ili arginin. Obično govorimo o posebnim mazivima, kremama i gelovima koji se nanose neposredno prije odnosa. Nakon toga, komponente prodiru u krvotok, povećavajući cirkulaciju krvi, kao i zagrijavajući tkiva penisa. Rezultirajući učinak traje oko 3 sata.

Koliko je važna veličina?

Prema statistikama, veličina penisa je puno važnija za same muškarce, dok žene ne cijene veličinu, već sposobnost i sposobnost da je koriste. S gledišta anatomije i fiziologije, znanost je više puta potvrdila da bi normalan muški penis trebao imati duljinu od 12-18 cm. Štoviše, visina muškarca, njegova težinska kategorija, tjelesna građa i rasa igraju važnu ulogu ulogu ovdje.

Veliki penis nije uvijek predmet ponosa kod muškaraca. Kao što je praksa pokazala, veliki penis može pružiti ženi tijekom odnosa puno zadovoljstva, već, naprotiv, bol i nelagodu. A stereotipi da je velika muškost stvar ponosa i znak muškosti odavno su razbijeni.

Mjere predostrožnosti

savjetovanje liječnika o kontraindikacijama za povećanje penisa

Prije nego što se sami poslužite tehnikama povećanja penisa, trebate se posavjetovati sa stručnjakom za takva pitanja. Najčešće je želja za povećanjem penisa neutemeljena, postoje situacije kada mogu naštetiti. Tako, na primjer, posebne kreme i gelovi za rast penisa mogu sugerirati prisutnost kontraindikacija, koje je važno uzeti u obzir prije kupnje.

Za referencu!Nijedna vježba ili postupak za povećanje penisa ne smije biti popraćen bolom. Uz to, stručnjaci upozoravaju da je oglašavana metoda povećanja penisa sodom potpuna fikcija.

Vježbanje, masaža i uporaba posebnih uređaja mogu uzrokovati traumu penisa ako se koriste ove tehnike, odstupajući od preporuka. Svaka bi tehnika trebala započeti s malim postupnim povećavanjem trajanja i intenziteta uporabe. I naravno, ne zaboravite navlažiti kožu penisa, zagrijati tkiva prije zahvata.

Ponekad je dovoljno samo povećati erekciju.

Da bi povećao muški penis, ponekad muškarac samo treba postići maksimalnu erekciju. Zbog djelovanja negativnih čimbenika ili zbog spolnih poremećaja, mali penis može biti posljedica usporene i nedovoljno jake erekcije. Stoga stručnjaci muškarcima savjetuju da pribjegnu tehnici povećavanja penisa i obnavljanja erekcije masturbacijom.

Na penis se prvo nanese hidratantna krema (možete upotrijebiti kremu za rast muškog penisa), a zatim rukama možete izvoditi poteze za zagrijavanje. Kada se penis poveća pod utjecajem erekcije, potrebno je izvoditi pokrete gore-dolje, kao da isteže kožu penisa. Možete i lagano stisnuti penis u blizini glavice, što će samo povećati protok krvi.

muškarac s uvećanim penisom

Narodni lijekovi

Tradicionalna medicina ne podrazumijeva prisustvo posebnih recepata i alata, zahvaljujući kojima možete povećati veličinu penisa. Ali ona u svom arsenalu ima takve alate pomoću kojih možete poboljšati erektilnu funkciju i potenciju. Za to možete upotrijebiti posebno afrodizijačko bilje - ginseng, gingko bilobu, majčinu dušicu ili glog.

Korisna za poboljšanje kvalitete spolnog odnosa bit će tinktura divlje zobi, tinktura češnjaka, kao i ljekovita biljka plućnjak. Pa, med i orasi smatraju se najvažnijim omiljenim narodnim lijekovima za muško spolno područje.