Posljedice povećanja penisa: nuspojave modernih tehnika

Različite veličine

Žene često ponavljaju: glavna stvar nije veličina, već sposobnost korištenja. No, jači spol i dalje nastavlja tražiti odgovor na pitanje: kako povećati muškog člana. Što učiniti za ovo? Koje su tehnike ne samo neučinkovite, već i opasne?

"Normalna veličina"

Seksolozi vjeruju da želja za velikim dostojanstvom vuče korijene iz daleke prošlosti. U mnogim drevnim kulturama falični simbol označava moć i plodnost. Ispada da je što je impresivnija veličina genitalnog organa u muškarca to jači, plodniji. Ta je potreba isključivo socijalna, a ne fiziološka.

U stanju erekcije duljina penisa doseže od 10 do 18 cm. Sa stajališta znanosti, prosječna veličina je 12-17 cm. Penis se smatra malim manje od 12 cm, ali 18 cm već je vrlo velika.

Ponekad nezadovoljstvo parametrima dosegne kritičnu razinu, prerastajući u "dismorfični poremećaj", u usporedbi s anoreksijom. Samo u ovom slučaju opsesivna želja nije u gubitku kilograma, već u tome kako povećati muški spolni organ.

Povećavanje metoda

Postoji nekoliko popularnih načina na koje muškarci koriste poboljšanje svojih parametara dostojanstva. Sadrže mnoge nijanse na koje biste trebali obratiti pažnju ako je zdravlje važno.

Tablete, hormoni, gelovi, kreme

Njihova učinkovitost je praktički nula. Nijedan gel ili mast ne mogu utjecati na diobu stanica, a tablete ni na koji način neće rastezati penis. Korištenjem krema možete postići privremeno, blago produljenje do 1, 5 cm tijekom 5-6 sati zbog učinka zagrijavanja i vazodilatacije.

Pri odabiru takvih lijekova treba biti oprezan. Mogu sadržavati opasne kemikalije, kao i hormone i alergene. Jeftini, nekvalitetni proizvodi mogu izazvati iritaciju, oštećenje sluznice, pa čak i opekline.

Normalna veličina penisa 10 do 18 cm

Postoji mit da veličina povećava hormon testosteron. To nije slučaj, to utječe samo na samu spolnu funkciju. Bez medicinskog nadzora, uporaba lijekova za povećanje testosterona može negativno utjecati na hormonalnu razinu, dovesti do neplodnosti i problema sa spolnim funkcijama, sve do njihovog potpunog gubitka.

Štoviše, ni u kojem slučaju ne smijete koristiti "narodne lijekove", na primjer, mješavinu balzama, sode i drugih komponenata kućanstva. Oštećenja zdravlja mogu biti nepovratna.

Vakuumska pumpa

Jedan od najpopularnijih načina za povećanje muškog spolnog organa. Ako ga koristite zajedno s mastima za zagrijavanje, na duljinu se doda 1-3 cm, a na debljinu do 5 mm. Ovo također poboljšava erekciju. Ali pumpu morate koristiti vrlo pažljivo, poštujući sve upute i mjere opreza, jer u protivnom možete oštetiti sluznicu penisa i krvne žile. Prije toga potrebna je konzultacija s andrologom. Za pozitivan rezultat morat ćete redovito raditi vježbe.

Veliki penis san je svih muškaraca

Vučenje utezima

Suspenzija posebnih tereta može nanijeti značajnu štetu zdravlju muškaraca. Liječnici kažu da penis povećavaju do 3 cm, ali to je vrlo opasno. Postoji šansa da ošteti sluznicu kavernoznih tijela. To dovodi do Peyroniejeve bolesti, kada se na penisu stvaraju plakovi ožiljci. Oni uzrokuju zakrivljenost organa tijekom erekcije i bolne senzacije tijekom odnosa. Ne može se izliječiti. Vrijedno je dobro razmisliti prije nego što se pribjegnete ovoj metodi.

Masaža

Što može biti opasno u masaži ili "jelqingu" kada postoji blagi učinak od baze do glave s odgođenom ejakulacijom? Ispada da posljedice mogu biti vrlo neugodne, sve do deformacije organa, stalne boli ili priapizma. Potonji je ozbiljna patologija, zbog koje erekcija ostaje i nakon ejakulacije, što dovodi do gubitka izravnih funkcija genitalnog organa.

Uz aterosklerozu, dijabetes melitus, probleme s krvnim žilama, masažu je najbolje uopće izbjegavati.

Masaža za povećanje penisa

Kirurške operacije

Jedini proizvod koji daje zajamčeni i opipljivi, ali čisto kozmetički rezultat. Operacije ni na koji način ne utječu na spolne funkcije.

Koje su intervencije:

  • Plastična kirurgija frenuluma prepucija, koja daje povećanje duljine za 1, 5-2 cm, najjednostavnija je i najneškodljivija kirurška intervencija.
  • Ligamentotomija je disekcija ligamenta između penisa i kosti u nadpubičnoj regiji. S erekcijom se penis čini duljim, jer nije podržan ligamentima. Povećanje, u teoriji, može biti 3-5 cm, ali niti jedan liječnik neće dati točna predviđanja.
  • Postavljanje implantata pomaže da penis postane deblji za 5-10 mm.
  • Protetika penisa - daje učinak i zadebljanja i produženja.

Operacija uopće nije panaceja. Pokazati se da su njegovi problemi puno veći od postignutog rezultata. Impotencija, ožiljci, gubitak osjeta, infekcije - nepotpun popis mogućih komplikacija.

Rezultat nakon operacije proširenja penisa

Sve operacije penisa osmišljene su za rješavanje fizioloških problema poput mokrenja, traume i urođenih oštećenja.

Umjesto da pokušavate povećati dostojanstvo muškarca na ne najsigurnije načine, možda se samo isplati koristiti seksualne tehnike. Oba partnera mogu donijeti puno zadovoljstva.