Masaža za povećanje penisa: prednosti i nedostaci postupka

Mnogi vjeruju da je veličina njegovog falusa premala da bi u potpunosti zadovoljio svoju djevojku, zbog čega muškarac nastoji povećati penis svim raspoloživim sredstvima. Nije tajna da danas postoji mnogo metoda za povećanje penisa.

Kada je veličina penisa manja od prosjeka, možete razmišljati o povećanju

No, nisu svi učinkoviti koliko bismo željeli, a ima i onih koji donose samo štetu, bez ikakvog povećanja. Najjednostavnija i najučinkovitija tehnika je jednostavna masaža za povećanje penisa. Zahvaljujući njemu, u kratkom vremenu možete povećati duljinu za nekoliko centimetara. U isto vrijeme, bez ometanja erekcije.

Na mnoge načine veličina penisa ovisi o nacionalnosti. Najveća prosječna veličina muških organa zabilježena je u Kongu i Ekvadoru. U tim zemljama muškarci se mogu pohvaliti svojim dostojanstvom, jer su studije pokazale da njihova visina u uspravnom položaju u prosjeku doseže gotovo 18 centimetara.

Najskromniji pokazatelji su kod Kineza, Japanaca i Korejaca. Njihova prosječna vrijednost varira unutar deset centimetara u erektilnom stanju.

Slavenski narodi ubrajaju se u "zlatnu sredinu". Kao što su istraživanja pokazala, Bjelorusi imaju veličinu od 14, 63 centimetra, Poljaci imaju veličinu od 14, 30 centimetara, a Ukrajinci imaju veličinu od 13, 98 centimetara.

Kao što vidite, prosjeci nisu tako impresivni. Međutim, većina muškaraca u slavenskim zemljama nezadovoljna je veličinom svog dostojanstva. Zanimljivo je da su žene, prema anketama, zadovoljne svime.

Dakle, ako je veličina vašeg organa 14-15 centimetara, onda imate prosječan spolni organ koji će zadovoljiti većinu žena. Ali povećanjem takvog penisa riskirate gubitak pozornosti lijepog spola, jer malo će adekvatnih žena biti zadovoljno velikim penisom.

Kada je vaša veličina značajno manja od prosjeka, možete napraviti masažu za povećanje penisa. Gore navedene metode savršeno rade svoj posao i dokazale su se samo s najbolje strane.

Priprema za izvršenje

Prije početka masaže potrebno je pripremiti spolni organ. Ako preskočite ovaj postupak, masaža će oštetiti penis.

Prvo što trebate učiniti je opustiti se i opustiti svoj penis. Da biste to učinili, možete se istuširati pod toplom vodom. Nakon što se opustite, trebate lagano pomilovati testise, prepone i glatko prijeći na falus. Pokreti bi trebali biti glatki i lagani. Zahvaljujući tome, tkiva penisa se opuštaju, a krv počinje intenzivno teći u njega.

Ako nemate vremena ili želje za tuširanje ili kupanje, postoji drugi način. Namočite ručnik toplom vodom, omotajte ga oko penisa i prislonite ruke na njega kako bi vam se i dlanovi zagrijali. Stavite topao, mokar ručnik na minutu, nakon čega ga ponovno navlažite i ponovite postupak. Zatim uklonite ručnik i pričekajte dvije minute. Nakon svega ovoga, možete nastaviti s glavnim radnjama.

Što određuje učinkovitost vježbi i što utječe na pozitivan rezultat:

 • Vrlo je važno koju ste veličinu imali prije početka zahvata. Ako je u erektilnom stanju njegova veličina bila oko 10 centimetara, tada ćete morati naporno raditi da biste postigli rezultate. Ako je veličina vašeg penisa prosječna ili veća, a iz nekog razloga ga želite još više povećati, tada će dodavanje nekoliko centimetara u tri mjeseca biti sasvim moguće.
 • Važno je koliko puta dnevno radite vježbu.
 • Tijekom vježbi morate osigurati da je tehnika ispravna, inače bi sav vaš trud mogao biti uzaludan.
Mali penis može učiniti vaš seksualni život neugodnim

Zagrijati se

Za učinkovite rezultate potrebno je zagrijati prije postupka. Stručnjaci preporučuju da ga ne preskačete prije masaže jer je to važna komponenta dobrog rezultata. Postoji nekoliko načina za zagrijavanje.

 1. Trljanje. Uzmite orgulje dlanovima i okrećite ih s jedne strane na drugu. Ovaj postupak treba biti gladak i opušten. Nema potrebe za pretjeranom revnošću, tijekom zagrijavanja ne biste trebali osjećati bol.
 2. Opustiti. Potrebno je podmazati penis lubrikantom i utrljati ga u organ pokretima milovanja. Postupak se mora izvesti unutar 5 minuta.
 3. Tresući se. Penis treba zakretati. U isto vrijeme, član se opušta i priprema za postupke.

Samomasaža

Penis ima dva mišića. Unutar ovih mišića postoji veliki broj šupljina. Kad je muškarac uzbuđen, te šupljine se pune krvlju, zbog čega penis postaje tvrd i značajno se povećava. Ako se masaža izvodi ispravno, možete osigurati da se šupljine prošire, zbog čega se tkiva istežu, postaju mnogo deblja i duža.

Kako povećati penis masažom različitim tehnikama

Ako svaki dan provedete pet minuta masirajući svoj penis, imat ćete brojne prednosti:

 • Cirkulacija krvi u organu značajno se poboljšava.
 • Erekcija postaje čvršća i učinkovitija.
 • Uz pomoć vježbi smanjujete rizik od preuranjene ejakulacije tijekom spolnog odnosa.
 • Povećava se i sama potencija.
 • U seksu muškarac postaje otporniji.
 • Povećava se debljina i duljina spolnog organa.

Budući da penis možete povećati masažom koristeći različite metode utjecaja na organ, razgovarajmo o njima detaljnije.

Tajlandska masaža

Penis možete povećati tako da ne djelujete na samu osovinu, već samo na glavić. Kako pokazuju rezultati raznih eksperimenata, utjecaji na glavu zapravo povećavaju duljinu cijelog spolnog organa.

Da biste izvršili masažu, morate uhvatiti glavu kažiprstom i palcem na dnu. Glava je povučena unatrag i stegnuta. Na kraju postupka, morate čvrsto držati prste na njemu, stiskajući protok krvi. Ne biste ga trebali držati duže od 10 sekundi.

Odabirom ove masaže sam penis će rasti polako i kroz nekoliko mjeseci maksimalno ćete postići plus jedan centimetar. Međutim, sama glava će postati mnogo veća. I nije tajna da je velika glava veliko zadovoljstvo za ženu.

Muškarac odabire tehniku ​​masaže za povećanje penisa

Druge popularne tehnike masaže

Uli metoda se smatra vrlo učinkovitom. Uz pomoć ove masaže povećava se debljina spolnog organa. Važno je napomenuti da duljina ponekad nije toliko važna za zadovoljstvo žene koliko debljina.

Penis treba uhvatiti dlanom i stisnuti. Ne morate stisnuti prejako, ali u isto vrijeme ne slabo, glavna stvar je da nema boli ili nelagode. Tako morate držati penis 40 sekundi. Zatim otpustite, pričekajte 20 sekundi i ponovite postupak. Morate ponoviti oko 4 puta. Važno je napomenuti da je strogo zabranjeno raditi ovu vrstu masaže ako je u stanju erekcije.

Kegelova pomoć

Ova metoda je najučinkovitija od svih, ali u isto vrijeme opasna i može naškoditi vašem zdravlju. No, odabirom ove metode masaže povećat ćete dužinu penisa, njegovu debljinu, a također i povećati potenciju.

Prvi korak je pronaći PC mišić. Tijekom mokrenja potrebno je naglo prekinuti ovaj proces kako biste jasno osjetili ovaj mišić na penisu. Bit će bolno i neugodno, ali ako imate malo znanja o anatomiji, onda nema drugog načina da pronađete mišić.

Pronađeni mišić mora biti glatko stisnut i oslabljen. Paralelno s tim, potrebno je koristiti tehniku produljene kompresije genitalnog organa.

Masaža se mora izvoditi u kaskadi. Odnosno, na početku masaže morate malo stisnuti mišić, zatim ga otpustiti i sljedeći put stisnuti malo jače. Proces stiskanja i otpuštanja mora biti dovršen u roku od nekoliko minuta.

Jelqing

Stručnjaci ovu metodu smatraju najučinkovitijom od svih poznatih, budući da se ovakvom masažom penis može povećati za nekoliko centimetara. Rezultat će biti vidljiv dva mjeseca nakon početka postupka. U prijevodu jelqing znači "mužnja". Na temelju prijevoda već možete zamisliti kako će se masaža odvijati.

Postoje dvije vrste takve masaže: mokra i suha.

Ako je mokar, dobro zagrijte penis tušem ili mokrim i toplim ručnikom (gore navedeno). Nakon zagrijavanja i zagrijavanja penis nanesite lubrikant te ga palcem i kažiprstom uhvatite pri dnu. Zatim počinjemo pokrete koji vrlo podsjećaju na mužnju. Zahvat se mora izvoditi glatko i bez naglih pokreta (kako se erekcija ne bi pojavila tako brzo). Kada se pojavi erekcija, postupak se mora prekinuti neko vrijeme.

Za izvođenje suhe tehnike potrebno je uhvatiti penis cijelim dlanom i izvoditi pokrete koji podsjećaju na mužnju. Prije početka postupka, vrijedi napraviti zagrijavanje (navedeno gore), ali nema potrebe za podmazivanjem.

Nuspojave koje vježba može izazvati

Sam veliki penis je, po mišljenju muškarca, velika prednost. Međutim, masaže koje su pomogle u povećanju penisa mogu biti prilično štetne za tijelo. Ali nuspojave nisu toliko opasne da bi uzbunile i trčale liječniku. Često nestaju sami od sebe.

Penis može potamniti cijeli ili na nekoliko mjesta. Ovaj nedostatak pojavljuje se nekoliko mjeseci nakon početka vježbanja. Međutim, ako prestanete s vježbama, tamnjenje će nestati.

Zbog vježbanja krvne žile se jako proširuju, što dovodi do širenja vena na penisu.

Ako jako intenzivno i često masirate penis kako biste ga povećali, na glaviću se mogu pojaviti crvene točkice. To je signal da treba malo smanjiti intenzitet.

Prije nego počnete s povećanjem penisa, zapitajte se: "Je li mi ovo stvarno potrebno? "Činjenica je da većina muškaraca koji svoj penis smatraju malim zapravo ima prosječan falus koji ženu u potpunosti zadovoljava.