Koje vježbe trebate raditi da povećate svoj penis?

Vježbe za povećanje penisa su skup posebnih pokreta koje je potrebno izvoditi prema određenom obrascu, uzimajući u obzir upute i preporuke. Redovito izvođenje vježbi može povećati falus za 2-3 cm u roku od mjesec dana, a osim toga, postoji mnogo učinkovitih pokreta, tako da svaki muškarac ima priliku odabrati one najudobnije i najzabavnije.

Vježbe za povećanje penisa - je li metoda stvarna?

Povećanje penisa za neke je muškarce prilika da poboljšaju svoj seksualni život i postanu samouvjereniji. Postoji mnogo načina na koje možete promijeniti parametre genitalnog organa na bolje. Neki od njih uključuju operaciju, dok drugi uključuju izvođenje određenih vježbi i korištenje dodatnih uređaja.

Kod nas ogroman broj muškaraca nije zadovoljan veličinom svog penisa, kažem vam kao liječnik. To je osjetljiva tema o kojoj se obično ne govori otvoreno, ali ja se stalno susrećem s takvim pritužbama.

Općenito, razne vježbe za povećanje penisa postoje već dugo vremena, ali, nažalost, zahtijevaju ogromnu količinu vremena i, čudno je, ne rade. Postoji i radikalnije rješenje - kirurška intervencija, ali operacije koštaju mnogo novca, a neće se svi odlučiti na takav korak.

vježbe za trbušne mišiće za povećanje penisa

Na primjer, vakuumska ili vodena pumpa, ekstender, mlaznice. Tjelesne vježbe ne samo da povećavaju duljinu i opseg tijela, već i poboljšavaju vaš seksualni život.Potencija nakon vježbanja se poboljšava, a erekcije postaju dulje i stabilnije.

Tip dobiva više emocija i senzacija od intimnosti. Orgazam postaje življi i dugotrajniji. Gimnastiku za povećanje penisa treba provoditi u ugodnom okruženju, stoga je važno odabrati pravi položaj i osigurati da vas nitko neće ometati tijekom vježbanja. Ispravan stav i tehnika osiguravaju visoke rezultate - do 2-3 cm duljine.

Posebno osmišljene vježbe usmjerene su na vraćanje erektilne funkcije i promjenu parametara spolnog organa. Ako želite pronaći najučinkovitiji i najudobniji način istezanja penisa, onda su vježbe, jelqing i tehnike masaže idealna opcija.

Budi oprezan!

Većina vježbi za povećanje penisa je opasna za muškarce, jer. . . razne vrste uganuća izrazito negativno utječu na potenciju.

Ako ne želite uzimati lijekove do kraja života, onda se ne preporučuju vježbe za istezanje penisa. Štoviše, postoji apsolutno sigurna i učinkovita metoda povećanja muškog poboljšanja - to je poseban gel za zagrijavanje. Lijek vam omogućuje da postignete povećanje penisa do 7 cm u duljinu na prirodan i, što je najvažnije, siguran način u najkraćem mogućem vremenu.

Ne zahtijevaju financijske troškove i ne prate neugodne senzacije. Glavno je slijediti upute i obrazac kretanja, kao i biti strpljiv i marljiv.

sklekovi za povećanje penisa

Kako izvoditi vježbe: tehnika i postupak

Prije nego počnete s vježbama, prvo se trebate pripremiti za postupak. Vježbe za povećanje penisa prikladne su za one muškarce koji zbog nedostatka vremena ne mogu posvetiti vrijeme vježbanju svaki dan po nekoliko sati. Ali unatoč tome, za postizanje maksimalnih rezultata morate izvoditi pokrete svaki dan 5-10 minuta.

Vježbe i tehnike masaže prikladne su jer se mogu izvoditi više puta dnevno. Glavni cilj tehnike je stvoriti napetost u kavernoznim tkivima istezanjem mišića i kože falusa kada je u erekciji. Zahvaljujući tome povećava se volumen i duljina penisa, a povećava se i elastičnost kože.

Prije početka vježbi trebate izvršiti sljedeće manipulacije:

 • uzmite vrući tuš ili kupku kako biste zagrijali penis;
 • uzeti udoban, udoban položaj;
 • pobrinite se da je pristup prostoriji zatvoren za neovlaštene osobe;
 • uključite laganu, opuštajuću glazbu;
 • pripremite vlažne maramice za uklanjanje masnoće

Trening treba započeti nanošenjem lubrikanta, lubrikanta ili specijalnih gelova ili krema na penis koji pojačavaju dotok krvi u tijelo penisa. Zatim ga uhvatite pri dnu kažiprstom i palcem, a drugom rukom počnite gladiti falus od baze prema glaviću. Važno je da tijekom milovanja ruka ne dodiruje glavu. Pokreti bi trebali biti osjetni kako bi se osiguralo maksimalno rastezanje kože.

Ne smijete previše pritiskati organ, jer neoprezni pokreti mogu dovesti do štetnih posljedica - ozljeda, štipanja.
podizanje zdjelice za povećanje penisa

Vježbe za povećanje penisa izvode se više puta. Svaka 2-3 puta možete izmjenjivati ruke. Vraćajući se na bazu, trebali biste ojačati stisak kako biste osigurali maksimalan protok krvi u osovinu. Nakon milovanja penisa prema gore, vratite ruku u prvobitni položaj, smanjujući pritisak. S vremenom se intenzitet pokreta može povećati, ali stisak treba ostati vidljiv, ali ne jak. Pažljivo slušajte svoje osjećaje. Pokreti bi trebali biti ugodni i ne bolni.

Nakon 3-4 pristupa možete osjetiti lagano uzbuđenje. Vaš zadatak je postići maksimalnu erekciju. U ovom trenutku morate prstima uhvatiti bazu penisa i nekoliko minuta zadržati krv u kavernoznom tijelu. Falus mora biti rastegnut što je više moguće, ali u isto vrijeme, isključujući pojavu neugodnih osjeta. Optimalno vrijeme za jedno istezanje je 10 sekundi. Cijev se može rastezati u bilo kojem položaju - gore, dolje, lijevo i desno.

Opisali smo samo jednu od mnogih tehnika koje se mogu koristiti za produljenje vašeg penisa. Najvažnija stvar kod izvođenja vježbi je da imate ispravan način razmišljanja. Nakon izvođenja čitavog niza pokreta, penis možete dovesti do pune erekcije i završiti postupak ejakulacijom, kombinirajući posao s užitkom.

Raznolikost vježbi

Ako želite znati kako povećati penis vježbama, predlažemo da se upoznate s najpopularnijim i najučinkovitijim tehnikama. Iz našeg članka možete saznati kako pravilno izvoditi vježbe i što vam je potrebno da pojačate njihov učinak.

Kegelove vježbe za muškarce

Rastezanje dužine

Ova vježba se izvodi prema sljedećoj shemi:

 1. Uhvatite cijev rukom, lagano stišćući glavu.
 2. Usmjerite ga od sebe i izvucite što je više moguće bez nelagode.
 3. Držite penis u ovom položaju najmanje 5 minuta, prilažući više napora da se rastežete svake minute.
 4. Vratite se u početni položaj i napravite pauzu od 1 minute.
 5. Masirajte kružnim pokretima kako biste obnovili cirkulaciju krvi.
 6. Ponovite vježbu, prvo istežući penis prema dolje, a zatim lijevo, desno i gore, radeći 5 istezanja.
Istezanje treba obaviti što je pažljivije moguće. Pravilo je da je sve u redu dok ne počnete osjećati nelagodu. Ako osjetite bilo kakvu nelagodu, trebali biste prekinuti aktivnost.
istezanje za povećanje penisa

Istezanje penisa u sjedećem položaju

Kućne vježbe za povećanje penisa mogu se izvoditi sjedeći. Zauzmite udoban položaj i uhvatite cijev za glavu. Penis bi trebao biti u opuštenom stanju. Pažljivo stisnite glavu rukom da ne dođe do stiskanja. Sve pokrete treba izvoditi u ugodnom ritmu.

Istegnite organ dovoljnom snagom u smjeru od sebe. Istezanje bi trebalo biti bezbolno i ugodno. Držite ruku ispruženu 30-60 sekundi, zatim otpustite ruku i odmorite se. Vježba se mora ponavljati 15 minuta.

Kružni pokreti s lijeva na desno (tehnika njihala)

Ova tehnika ima niz karakterističnih značajki i nijansi. Da biste to ispravno izveli, nemojte biti lijeni pažljivo pročitati upute. Važno je da razumijete kako i kojim redoslijedom izvoditi vježbu.

Tehnika se izvodi u nekoliko faza:

 1. Uzmite falus desnom rukom i istežite ga što ritmičnije od sebe.
 2. Ponovite pokrete najmanje 10 puta.
 3. Napravite 10 vježbi za istezanje penisa u svakom smjeru – desno, lijevo, dolje.
 4. Postignite potpunu erekciju gladeći glavić palcem.
 5. Povucite cijev prema naprijed i rotirajte je u krug, nastavljajući je povlačiti najmanje 10 puta.
 6. Na kraju postupka udarite penis po unutarnjoj površini bedra, nastavljajući ga rastezati najmanje 10 puta.

Ako sve učinite ispravno, u roku od nekoliko tjedana moći ćete vidjeti promjene u parametrima organa.Jednostavna tehnika ne zahtijeva puno vremena niti ikakve troškove. Ako želite pojačati učinak postupka, koristite posebne proizvode kao lubrikant - gelove, kreme ili sprejeve.

Jelqing vježba

Jelqing je jedna od najpopularnijih tehnika povećanja penisa. Vrlo je jednostavno učiniti:

 1. Nanesite lubrikant ili gel na cijev.
 2. Uhvatite ga palcem i kažiprstom u dnu i slobodnom rukom pomaknite glavu.
 3. Ponovite pokret još 2-3 puta. Trajanje vježbe je 3 sekunde.
 4. Nakon uzbuđenja, spojite prste u prsten i uz veliki napor uhvatite falus u dnu.
 5. Povucite ga prema dolje i prema van tako da krv teče u glavu.
 6. Promijenite ruke i ponovite pokrete.

U jednoj lekciji morate napraviti najmanje 200 pokreta. Postupno se intenzitet i broj vježbi može povećavati tako da se istežu na 10-15 minuta. Pokreti ne bi trebali biti jaki, ali primjetni. Kontrolirajte svoju erekciju. Ako osjećate da se približava vrhunac užitka, možete uzeti kratku pauzu kako biste smanjili erekciju. Vrijedno je zapamtiti da se vježbe jelqinga moraju izvoditi u poluuspravnom stanju.

Lagano savijanje

Pomoću tehnike savijanja možete poboljšati parametre penisa i ukloniti zakrivljenost. Da biste to učinili, morate staviti 2-3 prsta jedne ruke ispod baze, a drugom pažljivo uhvatiti falus. Dok ga podupirete, drugom rukom polako i pažljivo savijajte cijev u bilo kojem smjeru jednu po jednu.

Da biste sve učinili ispravno, možete pogledati detaljan video "Povećajte svoj penis". Ako sve učinite što je točnije moguće, tada će ova tehnika pomoći ne samo promijeniti parametre genitalnog organa, već i poboljšati vaš seksualni život.

Redoviti trening vam omogućuje povećanje potencije i erekcije, kao i povećanje libida i seksualne želje.

Kegelove vježbe

Želite li znati koje vježbe povećavaju penis i istovremeno jačaju erekciju, onda se trebate detaljno upoznati sa zanimljivom tehnikom - Kegelovim vježbama. Njihova prednost je što imaju ljekovito djelovanje.

Svakodnevnim zatezanjem mišića anusa ne samo da možete povećati potenciju, već i pojačati osjećaje tijekom ejakulacije. Kontrolom mišića perineuma možete produljiti spolni odnos i priuštiti svom seksualnom partneru dosad nepoznato zadovoljstvo.

Mogu se raditi bilo gdje - u autu, kod kuće pa čak i na poslu. Suština treninga je brzo stisnuti mišiće perineuma. Tijekom prve lekcije dovoljno je napraviti 20 ponavljanja, postupno povećavajući broj kompresija na 100 dnevno. Dok stežete mišiće, pokušajte ih zadržati do 30 sekundi.

Ekstremno povećanje stezanja

Ove vježbe se ne preporučuju zbog opasnosti od ozljeda. Ako želite eksperimentirati, trebali biste znati da pokreti trebaju biti što oprezniji i pažljiviji.

Vaskularne vježbe, koje uključuju zaključavanje krvi u falusu, izvode se na sljedeći način:

 1. Dovedite penis do erekcije i omotajte bazu mekim materijalom.
 2. Stavite gumicu na tkaninu kako se ne bi odmotala.
 3. Uzmite metalnu stezaljku i stavite je na tkaninu, omotavajući je oko baze.

Nakon što zategnete stezaljku, pažljivo pratite vrijeme. Čim se na štoperici pojavi oznaka od jedne minute, uređaj se mora ukloniti. Ova metoda je vrlo opasna, tako da nikada ne biste trebali započeti trening s ogrlicom.

konac za povećanje penisa

Važno je znati: što treba učiniti kako bi rezultat ostao?

Vježbe za povećanje penisa zapravo izdužuju i podebljavaju penis. No, čim ih prestanete izrađivati, veličine će se vratiti na svoje izvorne parametre. Da biste to spriječili, morate nastaviti trenirati. Rezultat treba konsolidirati. Ako ste u početku vježbe radili svaki dan, nakon nekoliko mjeseci njihov se intenzitet može smanjiti. Treniranjem barem 2-3 puta tjedno svoje rezultate možete održati na konstantnoj razini.

Također možete napraviti kratke pauze. Na primjer, radite vježbe 3 tjedna, a zatim se odmarate 1 tjedan. Ako slijedite shemu, nećete izgubiti dobivene rezultate. Odmor prošaran intenzivnim treningom najbolja je opcija za postizanje i održavanje visokih rezultata. Prve promjene u duljini i debljini penisa mogu se vidjeti nakon samo 1 mjeseca vježbanja.

Stoga je važno da kada postignete željeni učinak ne odustajete od treninga. Kompetentan pristup i ispravan uzorak osiguravaju povećanje duljine i opsega do 3 centimetra. Vaš zadatak je održati rezultat pomoću dodatnih uređaja - ekstendera, vakuumske pumpe. Također možete koristiti posebne gelove i sprejeve, koji nemaju ništa manje učinka. Koliko će se vaš penis promijeniti ovisi samo o vama. Budite strpljivi i izvodite vježbe prema uputama, nemojte propustiti nastavu, a onda ćete moći cijeniti ovu metodu.

budi oprezan

Fizičko povećanje penisa jedna je od najpopularnijih tehnika. Pogotovo ako tijekom nastave koristite posebna sredstva koja osiguravaju protok krvi u falus. Ali čak i najjednostavnija tehnika ima niz kontraindikacija i štetnih posljedica ako se vježbe izvode netočno. Jelqing, istezanje, rastezanje, savijanje - svi pokreti moraju se izvoditi u strogom skladu s uputama.

stezaljka za penis

Važno je uzeti u obzir sve preporuke i pravila, jer čak i malo odstupanje od norme može dovesti do strašnih posljedica. Najčešći od njih uključuju ozljedu, kompresiju kože, iritaciju i crvenilo. Ako koristite lubrikant ili lubrikant, svakako proučite sastav proizvoda. Mora imati prirodni sastav, a glavna komponenta mora biti voda. Birajte gelove i kreme na bazi vode.

Vježbe se moraju izvoditi u količini navedenoj u uputama. Nemojte se preopterećivati ni pod kojim okolnostima.

Svaki dan dovoljno je provesti ne više od 5-10 minuta na postupku. To je osobito istinito kada prvi put pribjegavate metodama povećanja penisa. Obuku treba postupno povećavati. Za prvi postupak dovoljno je 5 minuta, a nakon 1-2 tjedna trajanje se može malo povećati. Slušajte svoje osjećaje. Ako osjetite bol ili iritaciju, trebate prestati vježbati.

Izvođenje zaključaka

Vježbe za povećanje penisa, posebne vježbe i tehnike masaže vrlo su učinkovite metode. Tisuće muškaraca već su mogli cijeniti sve dobrobiti ovih tehnika. Svaki muškarac ima priliku poboljšati parametre svog penisa u udobnosti vlastitog doma, uz samo 5-10 minuta dnevno.

Možete postići produljenje falusa za nekoliko centimetara duljine i opsega samo ako:

 • izvoditi vježbe koristeći ispravnu tehniku;
 • slijedite postupak u skladu s preporukama i uputama;
 • ne propustite treninge;
 • izvodite vježbe svaki dan s pauzama za odmor.

Ako slijedite ove savjete, povećanje penisa postat će vam vrlo realan cilj. Postoji nekoliko načina za povećanje učinkovitosti vaših predavanja. Najprije izmjenite vježbe s drugim jednako učinkovitim metodama - masažom, masturbacijom pravilnom tehnikom, vakuum pumpom ili ekstenderom. Drugo, utrljajte posebne kreme ili gelove u prtljažnik.

Zahvaljujući širokom izboru vježbi koje se mogu koristiti za produljenje penisa, svaki će muškarac moći odabrati one za sebe koje su mu najugodnije i najugodnije. Ne zaboravite da konačni rezultat ovisi samo o vašem raspoloženju. Muškarac koji stvarno želi povećati svoj penis će sigurno postići svoj cilj.