Kako brzo povećati muški penis kod kuće

Veličina penisa je razlog za zabrinutost muškaraca bilo koje dobi, od adolescencije. I mladići i zreli muškarci zabrinuti su kako izgledaju u očima žena, pa će se prije ili kasnije pojaviti pitanje kako povećati penis kod kuće.

Doista, da biste povećali dostojanstvo, ne morate leći na operacijski stol. Osim toga, operacija se izvodi samo iz medicinskih razloga. No, svaki čovjek može napraviti niz jednostavnih manipulacija kod kuće, glavna stvar je odabrati odgovarajuću tehniku i metodu.

metode povećanja penisa

Što određuje veličinu penisa?

Veličina i druge anatomske značajke muškog spolnog organa (oblik, zavoj) su individualne, kao i boja očiju i veličina nogu. Ne postoji odnos između veličine nosa, prstiju, stopala i penisa, pa ovim zabludama ne treba vjerovati.

Spužvasta i kavernozna tijela oblažu veći dio penisa. U njih dolazi krv tijekom seksualnog uzbuđenja, pa se penis povećava i stvrdnjava. Očito je normalan protok krvi jedan od najvažnijih čimbenika za erekciju.

U slučaju kršenja protoka krvi u području zdjelice, prije svega, zdravlje muškaraca pati. Dakle, muškarac koji nije zadovoljan veličinom penisa ili kvalitetom erekcije prije svega treba provjeriti kardiovaskularni sustav.

Osim toga, vanjski, vidljivi dio penisa nije cijeli penis. Nešto od toga je skriveno unutra. Ako muškarac ima višak kilograma, još nešto će se sakriti u masnom sloju skrotuma, pa će se penis činiti još manjim.

Odnos između rase i veličine penisa

Šale o Afroamerikancima i veličini muškosti uopće nisu šale: doista postoji veza između rase i veličine penisa.

Dakle, za Azijate je norma 10 cm. Za predstavnike negroidne rase prosječna veličina je 16-17 cm. U našoj zemlji iu Europi normalna brojka je 13-14 cm.

Zabilježeni rekord u povijesti je penis dužine preko 33 cm i promjera 15 cm. Čovjek s takvim dostojanstvom živio je u 20. stoljeću.

U članku ćemo vam vrlo detaljno reći kako povećati penis kod kuće, pročitajte do kraja.

Dob i prosjeci

Unatoč činjenici da postoji pojam "norme" u pogledu veličine penisa, on je vrlo uvjetan. Raspon proporcija toliko je širok da je stručnjak morao uprosječiti čak i najrazličitije vrijednosti. Dakle, razlika od +/- par centimetara još uvijek ne znači ništa.

Rast penisa kod zdravih dječaka počinje oko 9. godine. Prosječni pokazatelji tijela u mirnom stanju su sljedeći:

 • 9-12 godina: prosječna veličina - 4 cm, rast oko 0, 5-1 cm godišnje;
 • 13-15 godina: minimalna veličina - 5-6 cm;
 • 16-18 godina: prosječna veličina - 7-10 cm.

Tijekom seksualnog uzbuđenja, pokazatelji se povećavaju:

 • 9-12 godina: do 8-11 cm;
 • 13-15 godina: do 12-16 cm;
 • 16-18 godina: do 13-17 cm.

Nakon odrasle dobi, član prestaje rasti u duljinu, ali će nastaviti povećavati volumen. U nekim slučajevima, duljina se čak može malo smanjiti.

Zanimljivo je da kod djevojčica dubina vagine u uzbuđenom i mirnom stanju odgovara veličini muškog penisa. To jest, ako neki predstavnici slabijeg spola mogu doseći vrhunac užitka kada su u kontaktu s muškarcem čija je veličina penisa blizu 20 cm, onda će drugima biti dovoljno 14 cm. Štoviše, elastičnost vagine omogućuje vam da prilagoditi bilo kojem promjeru muškog organa.

Za većinu žena optimalna duljina je 15 cm, štoviše, mnoge žene u kontaktu s muškarcima s velikim penisom mogu osjetiti bol i nelagodu. Stoga je u osnovi pogrešno reći da je glavna stvar duljina.

Za koliko centimetara možete povećati penis kod kuće?

Na internetu možete pronaći informacije da je kod kuće moguće postići povećanje penisa do 5 cm u promjeru i duljini. Naravno, u to je teško povjerovati, ali ako se svi čimbenici poklope, takav se rezultat može postići.

Sljedeći čimbenici utječu na konačni rezultat:

 • individualne karakteristike i fiziologija tijela - ako je muškarac sklon brzom rastu, tada penis može značajno narasti;
 • strpljenje i ustrajnost - rad i primjena raznih metoda može trajati mjesecima, pa će ustrajnost dobro doći;
 • redovitost - samo stalnim, sustavnim provođenjem postupaka mogu se postići vidljivi rezultati.

Ne treba očekivati fantastičnih +5 cm, ali penis doista može narasti za 1-2 cm. U nekim slučajevima moguće je povećanje do 4 cm.

VAŽNO! Značajno povećanje penisa može se postići samo kirurškim metodama.

Metode za povećanje penisa kod kuće

Cilj se može postići na različite načine. Neki su lakši, drugi teži, neki zahtijevaju posebnu obuku, drugi ne. Ali sve metode i tehnike imaju jednu zajedničku stvar: prije početka postupaka potrebno je konzultirati urologa.

Kontraindikacije

Metode povećanja penisa kod kuće jednostavne su i sigurne, ali se u nekim slučajevima ne mogu pribjeći. Opće kontraindikacije za korištenje svih tehnika i metoda:

 • zarazne bolesti;
 • pogoršanje kroničnih patologija;
 • spolne bolesti;
 • upala kože penisa.

Uređaji i alati za povećanje penisa

Prije postavljanja cilja povećanja penisa, potrebno je proučiti sve postojeće metode i tehnike i unaprijed se pobrinuti za kupnju posebnih uređaja.

Ekstender

Extender je uređaj koji pomaže povećati duljinu, debljinu i ukloniti zakrivljenost organa. Neophodan je za istezanje penisa i može ga preporučiti liječnik nakon kirurških zahvata kod muškaraca (odstranjivanje prostate, implantacija penisa, ligamentotomija i dr. ).

<2_img_centar_650>

Za samostalno povećanje penisa koriste se 3 vrste ekstendera:

 • podveze - najmanje popularne, jer snažno stisnu penis i preporuča se nositi ne više od 30 minuta u jednom postupku i ne više od 6 sati dnevno;
 • remen - najpopularniji, udoban i siguran;
 • vakuum - ne preporučuje se za dugo nošenje, jer su prepuni mjehurića u glavi penisa;
 • vakuum-ljepilo - ekstenderi na bazi djelovanja vakuuma i posebnog gela, vrlo skupi, ali učinkoviti.

Odabirom ove metode trebali biste se prilagoditi za 6-12 mjeseci redovitog nošenja ekstendera. Najmanje 6 sati dnevno morat će se posvetiti postupku dnevno, kako bi se u konačnici vidjelo povećanje od 3 cm ili više.

vodena pumpa

Klasičan uređaj za povećanje penisa, koji je dizajniran za poboljšanje vaskularne propusnosti. Tijekom korištenja pumpice dolazi do istezanja tkiva penisa, zbog čega velika količina oksigenirane krvi ulazi u penis. Istodobno, stanice organa dobivaju prehranu, što doprinosi ne samo njegovom rastu, već i poboljšanju potencije.

Princip rada crpke je sljedeći: orgulje se postavljaju u cilindar, čiji je kraj stegnut prstenom. Zbog toga se stvara vakuum koji uzrokuje nagli priljev krvi, a penis postaje veći i prelazi u stanje seksualnog uzbuđenja.

<3_img_centar_650>

Prednosti ove metode:

 • prevencija impotencije;
 • sprječavanje zagušenja;
 • aktivacija "uspavanih" kapilarnih mreža;
 • poboljšanje cirkulacije krvi i limfe;
 • povećana erekcija;
 • produljenje spolnog odnosa.

Nedostaci metode:

 • kratkoročni rezultat
 • moguće nuspojave (oštećenje tkiva, krvnih žila, modrice i apscesi);
 • ako se vrijeme nošenja prekorači za 20-25 minuta, može doći do privremene impotencije, kao i stanjivanja kože i gubitka prirodne boje.

Pumpe za povećanje penisa su zračne i vodene. U prvom slučaju, organ se nalazi u zračnom okruženju s negativnim tlakom, u drugom slučaju potrebna je mala količina tople vode. Vodene pumpe smatraju se nježnijima, dok zračne pumpe daju očitiji rezultat - do +2 cm duljine.

REFERENCA! Kod ove metode povećanja penisa potrebno je odabrati odgovarajuću veličinu bočice.

Tehnika pumpe:

 • temeljito očistite i osušite uređaj;
 • stavite organ unutar tikvice;
 • pritisnite bazu tikvice na pubis pod pravim kutom;
 • pomoću kruške polako ispumpajte zrak iz tikvice.

Za prvi postupak dovoljno je 2-3 minute. Postupno možete povećati trajanje postupka do najviše 30-40 minuta.

kako radi vakuumska pumpa

Efekt vakuuma u tikvici stvara se pomoću ručne pumpe ili pritiskom na tipku za napajanje ako je pumpa električna. Ravnomjerno povećanje tlaka povećava protok krvi, pa se penis povećava mnogo više nego kod prirodne erekcije.

Pravilnom uporabom pumpice neće biti negativnih reakcija i posljedica. Obično se nakon jednog postupka može postići povećanje penisa za oko 10%, a učinak traje nekoliko sati.

Ako uzmete pravilo da pumpicu koristite svakodnevno nekoliko godina, rezultat će biti stabilniji i dugotrajniji. U tom slučaju ne preporuča se prekoračiti privremenu brzinu korištenja pumpice, inače će se oštetiti krvožilni sustav penisa, a na njegovoj površini će se pojaviti modrice, modrice i otekline.

Nosila

Nosila se naziva sustav pojasa, koji se sastoji od brave za glavu, potisnog prstena i fleksibilnog pojasa.

<5_img_centar_650>

Postoji nekoliko varijanti takvog uređaja.

 1. Mehanički, koji je pričvršćen petljom. Ova nosila se može koristiti samo kod kuće.
 2. Usisavač je opremljen mlaznicom koja se može svakodnevno diskretno nositi ispod odjeće. U ovom slučaju, prsten se stavlja na podnožje organa, a traka se proteže duž bokova. Zatvarači se fiksiraju na glavu, a veličina nosila se podešava kopčom.

Vješalica

Jedna od najekstremnijih metoda povećanja penisa, koju prakticiraju uglavnom Afrikanci. Njegova se bit svodi na pričvršćivanje opterećenja na penis, koje rasteže organ i time pridonosi njegovom rastu u duljinu.

Kada je suspendiran, potporni ligament je treniran, a proteinska ovojnica je izložena najvećem opterećenju. U tom slučaju penis se povećava u dužini i volumenu.

<6_img_centar_650>

Klasifikacija vješalica:

 • mehanički - glava je komprimirana posebnim zatvaračima;
 • vakuum - glava je fiksirana vakuumskom mlaznicom.

Postupak se izvodi u sjedećem položaju, rjeđe - stoji. Teret vuče penis prema dolje pod pravim kutom, zbog čega vješalica povlači ligament. Ako ovu metodu koristite svaki dan, s vremenom će organ postati veći za 2-3 cm. Razmotrite više načina za povećanje penisa kasnije u članku.

Ekspander

Ovaj alat otkopčava kavernozna, spužvasta tijela, vlaknasta tkiva, čime se oslobađa prostor za protok krvi. Nakon 2 mjeseca redovnog treninga, možete vidjeti rezultat: povećanje je 0, 5-1 cm.

Konačni učinak može se procijeniti godinu dana nakon njihova početka.

mlaznice

Mlaznice su dizajnirane za povećanje penisa izravno tijekom spolnog odnosa. Ne zahtijevaju posebnu obuku i vještine, vrlo su pristupačne i mogu se kupiti u bilo kojoj intimnoj trgovini.

Mlaznice na genitalijama su različite, a učinak i način stimuliranja partnera ovisi o vrsti mlaznice:

 • mlaznice sa stimulacijom klitorisa i anusa;
 • mlaznice za zgušnjavanje;
 • vibracijski modeli;
 • reljefni modeli;
 • gel stimulansi.
<7_img_centar_650>

Prilikom odabira mlaznice treba se voditi ne toliko osobnim preferencijama koliko osjećajima partnera. Neki uređaji djevojci ne pružaju zadovoljstvo, već upravo suprotno: neće svi, na primjer, pristati na stimulaciju anusa.

prstenovi za erekciju

Erekcijski prsten je naprava za terapiju zatezanja čiji je krajnji rezultat povećanje kavernoznih tijela odnosno penisa. Alat se stavlja na podnožje penisa i izaziva vrlo ugodne, neobične osjećaje - to je njegova glavna prednost.

<8_img_centar_650>

Od nedostataka - sporo postizanje rezultata.

Vježbe

Posebne tjelesne vježbe doprinose povećanju duljine i obujma penisa. Uslijed opterećenja povećava se elastičnost kože, vezivnog vlaknastog tkiva i proteinske ovojnice, a rastezanje tkiva neminovno dovodi do rasta penisa.

jelqing

Jelqing je najstarija tehnika povećanja penisa koja se koristi na Bliskom istoku. Tijekom treninga, muškarac izvodi snažne manipulacije povlačenja, kao kod mužnje krave. U isto vrijeme, za suhi trening nisu potrebni nikakvi materijali i alati, a za blagi mokri trening nisu potrebni lubrikant. Treća postojeća opcija treninga je press jelqing, koji je pogodan za vrlo hrabre i izdržljive muškarce.

Prvi treninzi izvode se na penisu koji miruje. Ako se tijekom erekcije bavite jelqingom, neće biti rezultata, au nekim slučajevima možete i oštetiti organ.

<9_img_centar_650>

Svaki trening trebao bi trajati otprilike 60 minuta. Pritom je poželjno biti sam u stanu kako bi se što više koncentrirao na postupak i na rezultat.

Prije toga, spolni organ mora biti omotan vlažnim toplim ručnikom: u ovom slučaju penis se pari, kavernozna tijela postaju elastičnija. Zatim morate palcem i kažiprstom uhvatiti bazu penisa i držati ga u tom položaju 10 sekundi.

Nakon toga, bez otvaranja prstenjaka, vode se do glave. Prva ruka ostaje na glavi, a druga ponavlja iste manipulacije. Kada se ruke na glavi dotaknu, mogu se otkačiti i vježba ponoviti.

Za prvi dan dovoljno je 50-100 ponavljanja, a nakon 2-3 tjedna broj ponavljanja možete povećati na 200. Pri tome su prihvatljive pauze od 15-30 minuta.

Wet Jelqing metoda:

 • nanesite lubrikant na penis;
 • spojite palac i kažiprst jedne ruke na dnu penisa i čvrsto ga pričvrstite;
 • lagano stišćući penis, povucite ruku prema glaviću;
 • ponovite sličan pokret s drugom rukom, bez otapanja prstena s prvom;
 • izvesti 100-200 ponavljanja bez promjene intenziteta pritiska.

Prilikom izvođenja vježbi ne preporuča se mijenjati snagu pritiska, kao ni ritam i tempo. Dovoljno je pridržavati se laganog pritiska i prosječnog tempa tako da nema bolnih osjećaja.

Nakon 2 mjeseca redovitog (2-3 puta tjedno) treninga, Jelqing je dopušten tijekom male erekcije (do 40-75%). Ako su ovi treninzi bezbolni i ugodni, možete prijeći na suhi Jelqing, tj. nemojte koristiti lubrikant.

Jelqing se može kombinirati s vježbama istezanja. To dovodi do opipljivijih i bržih rezultata. Da biste to učinili, nakon svakog jelqa (muženja) lagano povucite penis.

Masaža

Jedan od najsigurnijih i najučinkovitijih načina rastezanja tkiva penisa, povećanja opskrbe organa krvlju i povećanja njegove veličine. Za postizanje najboljeg rezultata preporuča se kombinirati tehnike masaže s grijanjem, aplikacijama, kupkama, uz korištenje posebnih krema, gelova i sprejeva namijenjenih povećanju penisa.

Masturbacija

U vježbe spada i samozadovoljavanje jer se tom radnjom razvija glatka muskulatura endotela, zadeblja stražnji i srednji dio organa. S vremenom se penis može značajno povećati u dužini i debljini.

Preporučena učestalost i trajanje tečaja za povećanje penisa za 1, 5-2, 5 cm u duljinu i 0, 5 cm u debljinu je 6 puta tjedno tijekom 5 mjeseci.

Dobre rezultate možete postići masturbiranjem nakon vrućeg tuširanja i nanošenjem lubrikanta s faktorom rasta. Potrebno je postići maksimalno uzbuđenje, stoga je preporučljivo odabrati najudobniji položaj i prilagoditi se gledajući erotski video. To je neophodno kako bi svi mišići perineuma bili uključeni u proces.

U idealnom slučaju, proces masturbacije trebao bi teći ovako:

 • uzeti vrući tuš;
 • zauzmite udoban položaj, uključite uzbudljiv video;
 • nanesite kremu ili lubrikant na genitalije;
 • zagrijte tkiva masažnim pokretima;
 • postići maksimalnu erekciju;
 • napraviti prsten od dva prsta;
 • izvodite jednolike pokrete odozdo prema gore, lagano pritiskajući penis;
 • postići maksimalno seksualno oslobađanje.

Sjedeći rasteže

Ovu vježbu preporuča se raditi kada je penis u polu-erekciji. Za njega trebate povući tijelo prema dolje i vratiti ga natrag, a zatim sjediti na njemu nekoliko minuta.

Tijekom istezanja povećava se pritisak na kavernozna tijela, zbog čega se penis povećava u duljini i promjeru.

<10_img_centar_650>

savijanje

Ova tehnika se također izvodi u stanju poluerekcije. Muškarac mora savijati penis u različitim smjerovima, sprječavajući pojavu nelagode i boli.

Julija

Manipulacija je namijenjena povećanju opsega organa i poželjno ju je izvesti nakon Jelqing tehnike. Istodobno se provode gotovo isti pokreti, ali ne kontinuirano, kao kod Jelqinga, već s povremenim zaustavljanjima na nekoliko sekundi. Posezanje ovom glavom nije potrebno.

Za jedan trening dovoljno je 4-5 ponavljanja. Tijekom Julijine vježbe krv ulazi u tijelo penisa, a priroda pokreta je takva da onemogućuje njezino otjecanje.

Ova metoda povećanja muškog penisa već se dugo vremena jako dobro dokazala.

Stezanje

Stezanje je stezanje penisa stezaljkama, pri čemu se zaustavlja pristup krvi vanjskim venama. Samo unutarnje arterije dobivaju prehranu, zbog čega se penis povećava iu mirnom iu uzbuđenom stanju.

Za one koji tek počinju vježbati kampiranje, za jedan trening nije predviđeno više od 10 minuta. Nakon toga morate napraviti malu masažu penisa.

Ako se tijekom treninga pojavi bol, peckanje, nelagoda, trnci, promijeni se boja kože glave, odmah uklonite stezaljke. U drugim slučajevima preporuča se staviti mekane jastučiće ispod njih kako biste izbjegli ozljede.

Kegelov kompleks

Set Kegelovih vježbi poznatiji je kao vježba za mišiće ženske vagine. Međutim, bit će korisna i za muškarce koji žele imati veliko dostojanstvo, budući da su vježbe usmjerene na stimulaciju dubokih mišića kokciksa i stidnog područja.

REFERENCA! Možete osjetiti rad ovih mišića zadržavanjem mokrenja nekoliko sekundi.

Sam kompleks se svodi na naizmjeničnu kontrakciju i opuštanje mišića u trajanju od 30 sekundi, zadržavajući se u svakom stanju 2-4-6 sekundi. S vremenom možete povećati vrijeme treninga, kao i usporiti tempo: što sporije dolazi do napetosti mišića, to se bolje osjećaju.

Nakon kompleksa preporuča se odmor i potpuno opuštanje mišića.

Istezanje

Istezanje vam omogućuje povećanje glave, duljine i promjera penisa. Postoje mnoge varijante ovog treninga, od pokreta ruku niskog intenziteta do korištenja posebnih sprava.

Glavno je postupno povećavati intenzitet, trajanje treninga i ritam, izbjegavati bol i ne raditi nagle pokrete. Svatko bi trebao početi s polaganim, glatkim radnjama, a tek onda možete povećati opterećenje, neprestano slušajući svoje osjećaje.

Pravila istezanja:

 • započnite s 20 udaraca na 0-40% erekcije;
 • istegnite penis prema gore, otpuštajući pritisak svake 2 sekunde;
 • nastavite kompleks 5 minuta ili do 40-50 pristupa;
 • kombinirajte istezanje s vježbama disanja.

Prije istezanja preporučuje se tuširanje vrućom vodom, što pomaže u zagrijavanju tkiva i smanjuje rizik od ozljeda.

Taoističke vježbe

Ovo je kompleks koji kombinira vježbe disanja i meditaciju. Vježba počinje s početnim položajem - noge u širini ramena. Zatim morate srednjim prstom pritisnuti udubinu u lubanji i masirati u krug, pritom pazeći na disanje.

VAŽNO! Morate polako udahnuti kroz nos, a izdisati kroz usta.

Nakon toga potrebno je uvući mišiće zdjelice 10-15 sekundi. Takav kompleks preporuča se ponoviti 21 put.

Rezultati tehnike ovise o individualnim karakteristikama: baš kao u teretani. Neki uspiju postići dobar učinak za nekoliko mjeseci, dok drugi primijete povećanje penisa tek nakon godinu dana i to samo 0, 5 cm.

Soda

Obična soda bikarbona može pomoći u procesu rada na parametrima penisa kod kuće. Trebat će samo 1 čajna žličica sode otopljene u toploj vodi: ovaj sastav se koristi za kupke za penis.

Penis treba spustiti u posudu sa sodom otopljenom u vodi 10 minuta sat vremena prije namjeravanog spolnog odnosa. U to vrijeme dolazi do povećanja cirkulacije krvi, što pridonosi poboljšanoj visokokvalitetnoj erekciji.

VAŽNO! Ovoj se metodi može pribjeći samo u hitnim slučajevima i ne prečesto. Kupke sa sodom mogu dovesti do opeklina na nježnoj koži penisa.

Unatoč popularnosti ove metode, ona nema znanstvenog opravdanja. Mnogi stručnjaci ovu tehniku smatraju apsurdnom, pa čak i opasnom, jer argument sumnjivih "gurua" zvuči krajnje smiješno: soda jača karmičku vezu ljudi sa silama prirode: vatrom, vodom, zemljom i zrakom.

Onima koji zagovaraju ovu metodu savjetuje se da postupe na sljedeći način:

 • otopiti u čaši vode 0, 5 tsp. soda;
 • nakon vodenih postupaka, ulijte penis gotovom otopinom;
 • umočite penis vlažnim maramicama.

Tehnika neće dati očekivani učinak, ali može dovesti do iritacije, svrbeža i opeklina tkiva. Stoga liječnici preporučuju ne vjerovati u takve nemilosrdne metode i pribjeći racionalnijim tehnikama povećanja penisa kod kuće.

Sigurnosne mjere

Tehnike povećanja penisa provode se samo ako muškarac nema kontraindikacija za takve pokuse. Kontraindikacije uključuju:

 • mentalni poremećaji;
 • kožne i spolne bolesti;
 • upala i infekcija zdjelične regije.

Mišljenje liječnika

Uglavnom, stručnjaci su sigurni da među svim, čak i ludim načinima povećanja penisa kod kuće, postoje oni koji zaslužuju pozornost. To uključuje korištenje pumpe i skup Kegelovih vježbi.

U medicinskoj praksi se o maloj veličini penisa govori samo ako govorimo o patologijama. U drugim slučajevima, to su individualni parametri koji neće uvijek odgovarati normama koje nameće društvo.

Vrijedno je brinuti o veličini penisa samo ako postoje urođene patologije koje sprječavaju njegov normalan rast, kao i ako postoje nedostaci nakon ozljeda i bolesti. U drugim slučajevima radije treba riješiti psihološki problem, a ne težiti stereotipima koje nameće društvo.

Mnogi proizvodi za vanjsku (kreme, masti, losioni) i unutarnju (dodaci prehrani) primjenu nisu se pokazali pouzdanima, sigurnima i učinkovitima. Većina njih je tražena samo zbog dobrih reklamnih kampanja, za koje autori lijekova ne štede.

Trenutačno je poznat samo jedan postupak koji organu daje normalan oblik i veličinu - operacija koja se izvodi s visokim pristajanjem skrotuma na tijelo penisa. U tom slučaju je djelomično odvojen, zbog čega je dio penisa otkriven.